Merhaba Smf Kullanıcıları Size Smf Forum Kurmada Daha Büyük Kolaylık Olması Bakımından Bir Kaç Gün Uğraşarak Videolu Görsel Eğitim Hazırladım.
Görsel Eğitimimizin İçinde Bulunan Konular:- Smf Dosyalarını Nerden İndirebilirsiniz.
- Smf Dosyalarını İndirdikten Sonra Kuruluma Hazırlama
- Localhost Kurulumu
- Veritabanı Oluşturma
- Smf Kurulumu Yani İnstall
- Gelişmiş Admin Paneli Anlatımı. (Bütün Özellikleriyle Birlikte)
- Yeni Türkçeleştirilmiş Paketleri Nerden Temin Edebilirsiniz
- Admin Panelinden Modül (Paket) Kurulumu
- Manuel Paket Kurulumu Gelişmiş Anlatım
- Sürümü Geçmiş Paketlerin Sürümünü Yükseltme
Bunlara Benzer Bir Çok Bilgi Mevcuttur. Smf Hakkından Görsel Eğitimimiz Henüz Tamamlanmamıştır. Smf ilen İlgili Daha Bir Çok Görsel Eğitim Hazırlanacaktır.
Görsel Eğitim Download:Smf Kurulumu Görsel Eğitim Part 1Smf Kurulumu Görsel Eğitim Part 2Smf Kurulumu Görsel Eğitim Part 3Smf Kurulumu Görsel Eğitim Part 4Smf Kurulumu Görsel Eğitim Part 5Smf Kurulumu Görsel Eğitim Part 6Dosyaların Toplam Boyutu: 495 Mb'dirRar Şifresi : www.loqalweb.comÖrnek Video:[yahoo=425,350]8513420[/yahoo]
Videoların Orjinal Görüntüleri Daha Nettir.
Bir Sonraki Görsel Eğitimde Olmasını Pilanladığım Bilgiler:- Yeni Tema Bulma Foruma Kurma
- Tema Editleme Css Renk Ayarlarını Yapma (Kendi İsteğinize Göre İstediğiniz Yerin Rengini Düzenleme)
- Forumu Localhosttan Sunucu Tabanlı Hostta Taşıma
- Sorunsuz Bir Şekilde Veritabanı Yedeği Alma Teknikleri
- Sorunsuz Bir Şekilde Veritabanı Yedeği Geri Yükleme Teknikleri
- Forumunuzun Domaini Yani Adını Değişme
Bir Sonraki Eğitimlerimizde de Bunlara Benzer Bir Çok Konu Olacaktır. Tabi Önceden Hazırladığım Görsel Derslere İlgi Olursa.