collapse
Happy Aquarium Altın Kazanma Hilesi Facebook Programsız

Kralnetci.Com, kral, kral netci, programlar, oyunlar, eglence, siir edebiyat, resimler, ask, manzara resimleri, guzel sozler, msn, hotmail, nokia, siemens, motorala, samsung, cep telefonlari, video, sinema, programlama, php dersleri, asp dersleri, html dersleri, windows xp, linux isletim sistemi/Happy Aquarium Altın Kazanma Hilesi Facebook Programsız => Merhaba Arkadaşlar Bu Dandik Oyunu Oynamaya Başlayalı Daha Yeni Oldu Bulduğum ve Uyguladığım Bir Hilesini Sizinle Paylaşmak İstiyorum. Bu Resimde

Gönderen Konu: Happy Aquarium Altın Kazanma Hilesi Facebook Programsız  (Okunma sayısı 3861 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KraL_BarmeN

• ADMİN
  • Seviye Beş
  • REP 1188
  • Dünyanın Çivisi Çıkmış
    • 34-İSTANBUL
    • Profili Görüntüle
    • Tr-ExpreS
Merhaba Arkadaşlar Bu Dandik Oyunu Oynamaya Başlayalı Daha Yeni Oldu Bulduğum ve Uyguladığım Bir Hilesini Sizinle Paylaşmak İstiyorum.

Bu Resimde Kırmızıyla İşaretlediğim Yere Dikkatli Bakın

Oyunun Alt Tarafında Birtane Sandığımız Oluyor Fırça Ve Yemin Olduğu Yerde O Sandığın Üzerinde Bazen 2 Rakamı Yazaıyor Oraya Tıklayıp Bir Balığımızı Seçtiğimizde Bizi Başka Bir Bölüme Küfür Yasakürüyor O Bölümde Yukarıdan Altınlar Yağıyor Bize Verilen Zamanda Toplayabildiğimiz Kadar ALtını Topluyoruz. Birtanede Kutu Çıkıyor O Kutuyu Aldığımızda İçinden Hediye Çıkıyor İşte Bizi tam Olarak İlgilendirende Bu Kutu Çünkü O Kutudan İstediğiniz Kadar Toplayıp Sonra İçinden Çıkan Hediyeleri Satıp Bir Sürü Altın Yapıyoruz :)

Şimdi Bu Olayı Nasıl Yaptığımızı Açıklayayım. Öncelikle Google Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun Yada Giriş Yapın
Chrome
'yi İndiriyoruz Bu İsteğe Bağlı İsterseniz Explorerlende Yapabilirsiniz Ama Explorer Çok Kastığı için Aquarium Oyunu Fazla Sömüremiyoruz :D Yapmanız Gereken Olay Çok Basit Facebooktan Yere Giriyoruz Oyunumuzu Açıyoruz Daha Sonra Yan Yana Açabildiğimiz Kadar Sayfa Açıyoruz Eğer Bilgisayarınız Sağlamsa Bir Çok Sayfayı Kaldırıyor Mesela Ben Aynı Anda 20 Sayfa Açıyorum Pc İnanılmaz Kasıyor 20 Sayfa Demek 40 Kutu Toplamak Demek :D Bütün Sayfalar Açıldıktan Sonra İlk Sayfaya Dönüp Alt Tarafta Sözüne Ettiğim Kutuya Tıklayıp Balık Seçip Altın Cennetine Giriyoruz :D Burada Altın Toplamak için Vakit Harcamayın Çünkü Topladığınız ALtınlar Geçerli Olmuyor Sadece ilk iki Balıkta Toplanan Altınlar Geçerli Oluyor Bunda da Pc Kastığı için Fazla Bir Altın Toplayamıyoruz Siz Direk Kutuyu Bulun ve Alın Kutular Önemli Her Sayfa İki Hakkınızıda Tamamlayın Sonra Diğer Sayfaya Geçin 20 Sayfa Oyunu Bitirdiğinizde Akvaryumunuzda Hiç Birini Kaçırmadıysanız Tam 40 Tane Eşya Göreceksiniz İstediğinizi Satın ve ALtına Çevirin :D Hayırlı Uğurlu Olsun

Hee Bu Arada Bütün Sayfalardaki Oyunlar Bitmeden Sakın Sayfayı Yenilemeyin Oyunun Bittiği Sayfayı Kapatabilirsiniz Böylelikle Pc'deki Kasıntı Yavaş Yavaş Azalacaktır.

Şimdi Bazılarınız Bu Oyun Neden Pc'yi Kasıyor Diyebilir Oyun Flash Oyun Olduğu için ve Flashlar Direk İşlemci Üzerinden Çalıştığı için İşlemcinizi Çok Yoruyor ve Aşırı Isınmasına Neden Oluyor Kasıntıda Bu Yüzden Meydana Geliyor.

Eğer Takıldığınız Yer Olursa Bu Başlık Altında Sorabilirsiniz.

Örnek Resim:
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2010, 17:27:29 Sal Gönderen: KraL_BarmeN »

KraL_BarmeN

Çevrimdışı necobey

• Yeni Üye
  • *
  • REP 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: Happy Aquarium Altın Kazanma Hilesi Facebook Programsız
« Yanıtla #1 : 18 Şubat 2010, 16:36:29 Prş »
vışşşşşş olursa süpper hemmen deniyeceyim.

Çevrimdışı KraL_BarmeN

• ADMİN
  • Seviye Beş
  • REP 1188
  • Dünyanın Çivisi Çıkmış
    • 34-İSTANBUL
    • Profili Görüntüle
    • Tr-ExpreS
Ynt: Happy Aquarium Altın Kazanma Hilesi Facebook Programsız
« Yanıtla #2 : 18 Şubat 2010, 16:45:57 Prş »
Yüzde Yüz Oluyor Ben Bu Şekilde 5 Akvaryum Full Doldurdum :) Sonra Sıkıldım Bıraktım Oynamayı :)

KraL_BarmeN